MallMark, 2 yıl süren yoğun bir çalışmanın ardından Isparta Meydan AVM’nin konsept geliştirme ve kiralama yönetimini tamamlayarak açılışa hazırladı. Kentin sosyal yaşamına önemli katkılara sağlaması planlanan Isparta Meydan AVM, 23 Nisan’da kapılarını açıyor. MallMark Kıdemli Kiralama Müdürü Yeşim Çamlıbel, AVM’nin kiralama çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Mallmark Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim AŞ. tarafından konsept geliştirme ve kiralama çalışmaları gerçekleştirilen Isparta Meydan Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23 Nisan’da kapılarını açıyor. Açılış için kiralama operasyonunu yöneten Kıdemli Kiralama Müdürü Yeşim Çamlıbel ile görüştük.
Yeşim Hanım, Isparta Meydan Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni sizden dinleyebilir miyiz?
Mallmark olarak konsept geliştirme ve kiralamasını gerçekleştirdiğimiz kentin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Isparta Meydan AVM, 60 bin metrekare kiralanabilir alanı, yarı açık konsepti, 5 bin metrekare meydan alanı ile yüzde 80 doluluk oranına ulaştı. Isparta da cazibe merkezi oluşturacak olan bu projeyi 23 Nisan’da büyük bir coşkuyla ziyaretçileri ile buluşturmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.

Kiralama konseptini belirlerken nelere dikkat ettiniz?
Isparta’nın merkezinde bölgenin en büyük AVM’si olarak faaliyete geçecek Alışveriş ve Yaşam Merkezi aynı zamanda kentin ilklerini de içerisinde barındırıyor olacak. Alışveriş merkezinin konsepti belirlenirken, zemin kat klasik moda, food court ve sinema olarak tasarlandı. Meydan alanı olan 1. katta, 11 adet kafe restoran ile genç spor giyim ve teknoloji mağazaları yer alıyor. 3. katta şehrin en büyük eğlence merkezi ile daimi halk pazarı ve evlilik çarşısı konsepti yer alıyor. Toplam 3 kat üzerine kurulu Isparta Meydan AVM’de, 5 bin metrekarelik meydan alanı, 3 bin metrekarelik eğlence merkezi bulunuyor. Isparta’ya ilk defa yatırımı yapan 5 bin metrekarelik Koçtaş yapı marketinin yanı sıra AVM, 3 bin metrekare üzerine kurulu sınav kursu, 2 konferans salonu, kütüphane ve nikah salonu ile kültür merkezi, ulusal ve uluslararası markaları ile şehrin en büyük metrekarelerine sahip mağazalarına ev sahipliği yaparak Isparta’yı geleceğe taşıyacak.

Isparta Meydan AVM’nin uzun zamandır açılması bekleniyordu. Kiralama süreci sizin açınızdan nasıl geçti?
24 yıldır açılamayan alışveriş merkezi olarak bilinen Isparta Meydan Alışveriş Merkezi’nin kiralamasını gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz. İki yıl süren bir çalışmayla yerinden yönetim yaparak kiralama çalışmalarını tamamladık ve başarıyla sonuçlandırdık. Marka karmasını bölge ihtiyaçlarına paralel olarak maksimum fayda çerçevesinde titizlikle kurguladık ve bu kurguları hayata geçirdik. Isparta Meydan AVM hem kente hem de bölgeye önemli katkılar sağlayacak.

Isparta Meydan AVM’de yer alan mağazalar
Isparta Meydan AVM’de yer alan mağazaları öğrenebilir miyiz?
Isparta ve çevre bölge, pek çok marka ile ilk kez Isparta Meydan AVM’de bulaşacak. Koçtaş, Boyner, Lcw, Flo, Migros, Koton, İstikbal, Mondi, Bellona, Cinegold, Playpark, Özsüt, Yargıcı, Ramsey, Network, Starbucks, Avva, Altınbaş, Kuveyt Turk, U.S Polo, Pierre Cardin, Atasun, Aker, Özdilek, English Home, Burger King, Popeyes, Sbarro, Usta Pide, Usta Döner, Tavuk Dünyası, Gratis, Eve Shop, Watsons, Mad Parfumeri, Küppeli, Adl, Cosmetica, Greyder, Toyzz Shop, Afacanlar Dünyası, Bay Döner, Donas, Yves Rocher, Paul Mark, Efor, Kip, Lufian, Turkcell, Madame Coco, Turkcell, Samsung, Mavi, Colin’s, Ltb, Vakıf Katılım, Sınav Kurs, Gloria Jeans, Arabica Coffe, Western Union, Auto Wax