Akzirve Gayrimenkul tarafından Topkapı’da hayata geçirilen ve bölgenin alışveriş anlayışını değiştirecek olan Akzirve Topkapı29 Alışveriş Merkezi, MallMark’ın danışmanlığında 2025 ve 2026 yıllarında iki etapta açılmaya hazırlanıyor. 85 bin metrekare inşaat alanı ve zengin marka karmasıyla ziyaretçilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen proje, İstanbul’un yeni cazibe merkezi olacak.

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım firması tarafından Topkapı’da E-5 kara yolu bitişiğinde inşa edilen ve bölgenin alışveriş anlayışını değiştirmeye hazırlanan Akzirve Topkapı29 Alışveriş Merkezi, yenilikçi konseptiyle dikkat çekiyor. 85 bin metrekare inşaat alanı ve 40 bin metrekare kiralanabilir alanıyla, hem cadde hem de kapalı alışveriş merkezi olarak iki etaplı tasarlanan bu projede, konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmetleri danışmanlığını MallMark üstleniyor.

Akzirve Topkapı29 projesi, karma yapısıyla konut, rezidans, alışveriş merkezi, cadde mağazaları, sağlık merkezi ve otel gibi farklı fonksiyonları bir araya getiriyor. İlk etabı tamamlanan projede daireler sahiplerine teslim edilmiş durumda. MallMark, konsept tasarım, AVM kiralama, varlık yönetimi ve finans yönetimi alanlarında 24 projeye ve 627 bin metrekare kiralanabilir alana hizmet sunan deneyimiyle Akzirve Topkapı29 projesini hızla açılışa hazırlıyor.

Projenin alışveriş caddesi’nin 2025 yılı sonunda, 82 mağazayla birlikte 24 bin metrekare inşaat alanı ve 13 bin metrekare kiralanabilir alanla açılması planlanıyor. Kapalı AVM ise 2026 yılı sonunda kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Zengin marka karmasıyla alışverişte yeni bir dönem
Akzirve Topkapı29, marketten ev tekstiline, kafe-restoranlardan kadın/erkek/çocuk giyim, ayakkabı, çanta, kozmetik ve aksesuar kategorilerine kadar geniş bir yelpazede ziyaretçilere hizmet sunacak. Proje, zengin marka karması ve görkemli alışveriş alanlarıyla bölgenin alışveriş anlayışını değiştirmeye ve ziyaretçilere benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaya kararlı. MallMark’ın uzmanlığında yürütülen iddialı proje, İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor.