Yönetim ve kiralama çalışmaları MallMark tarafından yürütülen Prestige Mall AVM, Bahçeşehir İhtisas Kulübü’nü bünyesine kattı.
AVM yönetiminde fark yaratacak çalışmalara imza atmayı amaçlayan MallMark, Bahçeşehir İhtisas Spor Kulübü’nü Prestige Mall bünyesine kattı. MallMark böylelikle, AVM ve spor kompleksi konseptlerini birleştirerek bir ilk’e imza attı. Prestige Mall AVM’de 2 bin 500 metrekarelik net alanda kurgulanan Bahçeşehir İhtisas Spor Kulübü, bin 200 aktif sporcu, 42 antrenör, 6 farklı spor kategorisi üzerinden faaliyetini sürdürecek.

Değişen tüketici beklentileri yeni bir dönemin yansımasını oluştururken, AVM’ler pandemi sonrası dönemde kurguladığı kiralama stratejilerinde kabuk değişimi gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Dönemin ihtiyaç ve taleplerine uygun stratejiler geliştirmek, yönetim şirketlerinin performansında da maksimum fayda sağlıyor. AVM’ler, değişen tüketici ihtiyaç ve beklentilerine uygun heyecan verici aktivitelere, deneyim merkezlerine, sosyalleşme alanlarına kısacası, yaşam merkezlerine dönüştü. Metrekaresi büyük olan mağazalar, sinemalar, oyun alanları, kafe restoranlar, pandemi döneminde optimum zarara uğrayan kategoriler arasında yer aldı. Mağaza karması ve yeniden kiralama stratejisinde dönüşümler de bu dönemde başladı.

AVM ve spor kompleksi konseptinde bir ilk
MallMark, yaşanılan bu değişim sürecini, verimliliği en doğru şekilde kullanmayı hedefleyen kiralama stratejisi ile AVM’lere uyarlamayı sürdürüyor. MallMark, AVM ve spor kompleksi konseptlerini bütünleştirerek Prestige Mall’de bir ilk’e imza atmış oldu.

MallMark yetkilileri, “Performans ve maksimum verimlilik odaklı olarak konsept geliştirme ve kiralamasını gerçekleştirdiğimiz spor okulu konsepti ile Bahçeşehir Prestige Mall AVM’de büyük başarılara imza attık. Bahçeşehir İhtisas Spor Kulübü’nü maksimum verimlilik ve operasyonel mükemmellik ile AVM konseptine uyarlamış olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.