Zonguldak’ın ilk ve en köklü alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Ereylin Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin mülk yönetimi MallMark’a emanet edildi.

Mülk yönetim hizmetleri MallMark tarafından gerçekleştirilecek olan Ereylin Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 10 bin metrekare kiralanabilir alanıyla kapılarını 2006 yılında açtı.

Mülk yönetim hizmetleri MallMark’a emanet edilen Ereylin Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Zonguldak’ın ilk ve en köklü alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olmasının yanı sıra başlıca kadın, erkek, çocuk giyim, ev tekstili, kozmetik ve aksesuar kategorilerinde bölgenin cazibe merkezi. Ereğli bölgesinin ilk ve tek MMM Migros’una sahip olan proje Mallmark imzasıyla ilerleyecek olan yeni marka karması ve yönetim stratejisiyle Ereğlin ve çevre halka benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Ereylin Alışveriş ve Yaşam Merkezi müşteri memnuniyeti odaklı kurgulanan yeni hizmet anlayışı yenilenen marka karması, hazırlanan yeni etkinlik ve festival organizasyonları ile MallMark partnerliğinde yükselişe geçiyor.

 

Kaynak: https://avmdergi.com/ereylin-alisveris-ve-yasam-merkezinin-mulk-yonetimi-mallmarka-emanet/