“Yol üstü AVM” konseptiyle kurgulanan Novada Outlet Muğla projesinin konsept geliştirme ve kiralama süreçlerini MallMark üstlendi..
5 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, yeni nesil “Yol üstü AVM” konseptiyle kurgulanan, alışveriş, kültür-sanat, festival ve eğlence temalarıyla bölgenin cazibe merkezi olmaya hazırlanan Novada Outlet Muğla Alışveriş Merkezi ve otel projesinin, konsept geliştirme ve kiralama süreçleri MallMark tarafından gerçekleştirilecek. Başlıca kadın-erkek-çocuk giyim, ev tekstili, ayakkabı, çanta, kozmetik ve aksesuar kategorilerinde zengin marka karması ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan proje, Muğla Yatağan bölgesinde bulunan konumu ile bulunduğu lokasyona katacağı değere ek olarak karayolu ziyaretçilerinin de ihtiyaçlarını karşılayacak.

Özellikle karayolu hattında yeme-içme alışkanları göz önünde bulundurularak geliştirilen kiralama konseptinde, yerel Türk Mutfağının yanı sıra Dünya Mutfağı ve ziyaretçilerine lezzet deneyimi yaşatacak keyifli kafe – restoranları ile 2024 yılının 3. çeyreğinde açılışını gerçekleştirecek.